Despre noi

Select Group Technolcogy SRL s-a infiintat in ianuarie 2014, creeindu-si in timp o imagine buna in transportul rutier de bunuri generale. Transportam marfurile rapid si in siguranta direct la destinatia dorita si luam in considerare toate normele de protectie a mediului inconjurator. Scopul nostru este sa oferim clientilor nostri solutii eficiente de transport, politica firmei fiind de a oferi clientilor cele mai rentabile solutii.

 

Clientii nostri sunt si partenerii nostril, relatiile comerciale cu acestia bazandu-se pe incredere si sprijin reciproc

Avem relatii contractuale de lunga durata atat cu clientii cat si cu subcontractorii, la nivel national si international, asigurand un transport rapid si eficient pentru parteneri. Targetul nostru este lucrul bine facut, lucru in echipa, o politica transparent in privinta costurilor si o activitate orientate spre satisfacerea clientilor astfel incat am putut realize o cifra de afaceri cumulate de 3 milioane de Euro.

Asigurarea marfurilor pe timpul transportului acopera toate riscurile de pierdere, furt si/sau avarie, politele camioanelor avand despagubiri cuprinse intre 50000 si 300000 Euro.
Avantajele serviciilor oferite de Select Group Technology:

  • Experianta vasta in transporturi ale managerilor coordonatori;
  • Personal calificat, instruit sa vorbeasca in mai multe limbi straine;
  • Atentie acordata clientilor nostri;
  • Calitatea si siguranta serviciilor oferite;
  • Competenta, disciplina si profesionalismul echipei.
 

Echipa

Sebastian Nicolae

Director General

placeholder

Lucretia Zah

Contabilitate / Resurse umane